ADEVĂRUL DIN SPATELE RESTRICȚIILOR

   Vizionare 199,948

Andrei Ciobanu

Acum 5 luni

Cartea "Dumnezeu vs Satana. Vacanță în România" e aici:
tinyurl.com/y4np5924
Guvernul nostru împreună cu masonii care vor să bage în pământ industria ospitalității au dat niște măsuri noi “anti-covid-19” care s-au pus deja în aplicare. Motivația din spatele măsurilor e mai ocultă decât crezi și am să vă spun și exact ce interese mari sunt la mijloc.
Vă mulțumesc pentru că sunteți și aici!
Instagram: andreistandup
Facebook: andrei.standup/
TikTok: www.tiktok.com/@andreistandup
Andrei Ciobanu este realizatorul matinalului de la Kiss FM, autorul cărților ”Suge-o, Ramona” & "Suge-o, Andrei" și scenaristul filmului ”Oh, Ramona!”.

Video: Shopy
Produced & Edited by Andrei Dragostin (Nor Negru)

Comentarii
Mr. Bumble-Bee
Mr. Bumble-Bee Acum 16 Zile
Ai impresia că gandești 🤣
Corneliu Mich
Corneliu Mich Acum 19 Zile
:))
Marea Lupta Tv Europa
Marea Lupta Tv Europa Acum 24 Zile
In Tanzania a fost adevărul ...nimeni nu a purtat masca , nu au fost restricții ...și președintele Tanzaniei a fost otrăvit de Iezuiți , pentru că a fost un presedinte curajor care și-a dat viața pt poporul lui.
Whocares
Whocares Acum lună
Mediteaza:"Cea mai mare strategiei a diavolului este sa te faca sa crezi ca nu exista!" Exagerezi rau omule!Mai usor cu conspirationismul! Restrictiile exagerate sau aberante vin fireste din teama,panica,ipohondrie(mai mare ca oricand in lumea moderna care vrea trai pe vatrai o suta de ani),lipsa de experienta la o situatie fara precedent sau prostie(nimeni nu-i chiar intelept)..pana la ce spui tu ,ce asocieri faci, este distanta uriasa! Si mai usor cu distractia (unde curg injuraturi garla,ca bine le-ar sta cu o masca parca)..vb scripturii pe timpul lui Noe,mancau,beau,traiau in desfrau,se inmulteau si ...a venit potopul!
Zece Fix
Zece Fix Acum lună
Satanist manipulat cu sfori! Mai prostule vezi ca sa inventa wireless
Dan Horatiu Pop
Dan Horatiu Pop Acum lună
Frate un restaurant are 15 30 să zicem 100 clienți şi Peny Lidli Tesco Etc pe zi trece 1 milion dr persoane şi e deschis ?? Da că să cumpăram marfa din afară şi noi să dam faliment .Nu ar fi bine să fie deschis şi magazinele mici să nu mai mergem la magazinele mari ce bagă reclame pe tot internetu să nu fim aşa aglomerat ??? Pai da să deie toti faliment să rămânem dependenți de Lidli Peny etc !
Dan Horatiu Pop
Dan Horatiu Pop Acum lună
În magazinele mari unde trec milioane de persane şi prinzi cosu de multe ori şi uşa etc nu e covid da unde te duci să bei o bere sau un suc e covid :))))))) io am zis în 2019 că nu e vb de virus e vb de conducere şi aşa e !
Tantica Buga
Tantica Buga Acum lună
Adevarat guvern mason
Leontina Popa Popa
Leontina Popa Popa Acum lună
E totul o mare minciuna!!!! Covidul Este tampenia din cap de la persoanele fara judecata,,, mai bine zis e pentru cei care au pierdut notiunea de a gindi cu propriul creier,,,!!! Acesta Este covitul!!!!!
Constantin Ungureanu
Constantin Ungureanu Acum lună
Ești jaleee sa vedem ce mișto veți face când toată economia va fi la pământ și veți muri de foame. Bielorusia este deschisa zero cazuri covit, Nevada este deschisa zero cazuri covit, prim-ministrul Cehiei a anulat orice lockdown... voi sclavii perfecți faceți mișto mai departe!!!
alexandra for
alexandra for Acum lună
Tu și mulți alți ca noi vom reseta planeta prin alungarea o data și pentru totdeauna a Dictaturii Mondiale Instaurarea Armoniei LUMINĂ PACE ȘI IUBIRE ÎN TOT UNIVERSUL CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU AMIN ☆♡
alexandra for
alexandra for Acum lună
Suntem în război biologic economic și psihologic
Silvasanu Andrei
Silvasanu Andrei Acum lună
@alexandra for Tu mai știi de unde ai plecat? Nu de alta dar îl adulai pe fatalau,că schimbați voi fața planetei și alte aberații...Cu trădătorii "gen" nu ai șanse,ăștia n-au mama,n-au tata,te "fac" fente daca nu-i calci pe oua!
alexandra for
alexandra for Acum lună
@Silvasanu Andrei și mai știu câ fiecare mincinos pe limba lui piere!
alexandra for
alexandra for Acum lună
@Silvasanu Andrei Eu știu că Lumina va aduce PACE în Univers ♡☆
alexandra for
alexandra for Acum lună
@Silvasanu Andrei Oameni trebuie să gândească metode pașnice de câștigare a drepturilor ei trebuie să facă proces comun ♡☆
alexandra for
alexandra for Acum lună
BRAVO!
Petre Horopciuc
Petre Horopciuc Acum lună
La inceput mi ai placut apoi ai incercat sa aberezi. Deci ce. Iti esti frica de ceva sau????????? Eu te stiu asa cum te stiu.. spune doar adevaru
Erika Erika.Erika
Erika Erika.Erika Acum lună
Descriere stas
Silvia Amir
Silvia Amir Acum lună
Nemernici..
ionel petran
ionel petran Acum lună
Pamantul este plat.
Erwin Popescu
Erwin Popescu Acum lună
Esti Stecher si perfid. La sfârsitul pledoariei tale ai dovedit ca esti si tu mituit. Numai că dând din fleancă ca o moară stricată ti-ai dat arama pe față.
NIk neg
NIk neg Acum lună
FRAȚII MEI ÎNTRU HRISTOS, FACEȚI UN EXPERIMENT CÂND AVEȚI PRAF PE GEAMUL DE LA PARBRIZ, STRÂNGEȚI MIZERIA RÂCÂIND-O ȘI APROPIAȚI UN MAGNET, VEȚI RĂMÂNE SURPRINȘI CE REACȚIE VEȚI OBSERVA!! ȘI PENTRU CEI CARE ÎNCĂ MAI GÂNDESC ÎN ȚARA NOASTRĂ VĂ ÎNDEMN SĂ VĂ SCOATEȚI DE PE NET OPERA LUI ANTOINE BECHAMP PROFESORUL HANDICAPATULUI PASTEUR ȘI VEȚI VEDEA CE MINCIUNĂ ODIOASĂ ESTE MEDICINA MODERNĂ ȘI MAI ALES INDUSTRIA FARMACÉUTICĂ CE BASME DE ADORMIT COPIII SUNT VACCINURILE ȘI MEDICAMENTELE ȘI VIRUSURILE, GÂNDIȚI CĂ NU DOARE!!! TITLUL LUCRĂRII ESTE,, VIAȚA SECRETĂ A VIRUȘILOR, SE GĂSEȘTE ÎN FORMAT PDF GRATIS!!!
Ionel Luta
Ionel Luta Acum lună
Ai mare dreptate
Ana Ferenczi
Ana Ferenczi Acum lună
Oh,ai luat ,,triunghiul"si ai pus-o pe nevastă sau iubita?! Ești fudul și vulpoi!
Matyas Horvath
Matyas Horvath Acum lună
Domnul Iohannis a declarat că până în 2027 în toată România se va trece la şcoala online.
iluminismul X
iluminismul X Acum lună
Numi pasa
Violeta Cristea
Violeta Cristea Acum lună
Pai asta vrea și Ordinea Mondială .
CONSTANTIN IVAN
CONSTANTIN IVAN Acum lună
Asta este un pamflet sinistru .
Adrian Rentea
Adrian Rentea Acum lună
Mm
Geta Frangulea
Geta Frangulea Acum lună
Sclavia este predispusă,of.
Gabriel ioan Bogdan
Gabriel ioan Bogdan Acum lună
Luare temperatura aprilie2020 nov2021 la 30 ani si 31 ani.
Gabriel ioan Bogdan
Gabriel ioan Bogdan Acum lună
Purtat masca aprilie 2020 feb2021 .la30 ani si 31 ani .mau obligat .mam temut au zis porti masca traiesti nu mori cu trupul.am acceptat am trait .per unu aprilie 2020 28 feb2021 .lipsa slujbe biserica 22 martie 2020 ora 22 14 mai 2020 2159.stare de urgenta. Mau amenintat accepti traiesti nuaccepti mori cu trupul mam supus si acceptat mam temut si am trait zic eu gabriel ioan din dorohoi.
Maria Belbe
Maria Belbe Acum lună
Dar cum te-ai gîndit să ieși......să....așa....,FELICITĂRI 😏😒😀😀😀😀😀😀😊😊😊😊😊😆😆😆😆😆😆😆😐😐😐😐😐😐👍🤫🤫🤫🤫🤫👈
Maria Belbe
Maria Belbe Acum lună
Acum vor veni cu vaccinurile ca să desinfecteze strazile dacă nu vor Oamenii să se.........
停止五克停止五克
停止五克停止五克 Acum lună
Măi Ciobanule, dacă tot ești atât de Speriat de Bombe, nu ar fi mai bine să îți cumperi tu un costum de astronaut, să îl îmbraci, și să ne lași pe noi în pace cu vrajeala asta de clasa a 4-a? Țin să te anunț că deja adevărul începe să iasă la lumină, fiindcă o minciună nu poate dăinui la nesfârșit, așa că mai bine ai șterge videoul ăsta și te-ai ruga DIVINITĂȚII să te ierte. Legea acțiune-reacțiune nu iartă niciodată, frate, crede-mă! Sunt pățit.
Anca Ceraceanu
Anca Ceraceanu Acum lună
Ciobane, ma lasi cu prostiile? Te deranjeaza pe tine unul care nu credea in covid si te-a "lins pe gat" in spital? Pai ce, daca te stii sanatos, te obliga cineva sa bei dupa ce a baut el? Daca te duce capul nu bei! Pe ala care bea dupa altcineva, sa-i fie de bine, nu-i doar vina celui care-i ofera ! Pustanii trag cate un fum din aceeasi tigara_ sunt treburi de bun simt, care trebuie respectate si fara Covid!
Anca Ceraceanu
Anca Ceraceanu Acum lună
Nu-i de glumit cu astea, chiar asta e adevarul, restrictiile sunt impuse de forte mai mari decat marile guverne ale lumii, pana si America s-a supus, ce mama dracu... Trump a iesit din kkt ala de organizatie masona OMS - condusa de jeguri care nici macar medici nu sunt! Interesele principale snt politice, de interzicere a circulatiei si financiare_ BigPharma! Sper sa avem curaj si noi_ CURAND Politia a fraternizat cu demostrantii din Viena ani-masuri Covid!
Manuel Leoreanu
Manuel Leoreanu Acum lună
Felicitari Andrei.
Pauly Hurgoy
Pauly Hurgoy Acum 2 luni
APOCALIPSA 😇😇😇
Aurelia Ionita
Aurelia Ionita Acum 2 luni
Spui adevarul
kiki 91
kiki 91 Acum 2 luni
Esti ironic si mincinos ! Noi inspiram oxigen si expiram CO2 Si DA stam in case ptr a minimaliza poluarea si chiar DA purtam masti tot ptr a diminua poluarea...noi expitram CO2 Bill debil nu-i de luat ca exemplu...copii nu trebuie sa stea atatea ore in fata calculatorului ,spun medicii asta ,nu tu un neica nimeni, arogant si habarnist Esti penibil !
vlad țepeș
vlad țepeș Acum 2 luni
Pe lângă faptul că ai niște basini și figuri în tine: la sfârșit ai dat cu bățul în baltă
L Mihai
L Mihai Acum 2 luni
Genial !!!! 🤟🍻
Elena Spaniol
Elena Spaniol Acum 2 luni
... asta,.... NU MAI ESTE IRONIE❗ E DE-A DREPTUL... - ACID SULFURIC... - 😄👍 CINE ARE URECHI , SA ȘI LE SPELE ( SA AUDĂ MAI BINE...) 😉👍
Nicolae Lautas
Nicolae Lautas Acum 2 luni
te apreciez, DAR ACUM ESTI UN IDIOT, pentru ca te legi de un subiect MULT PREA SENSIBIL
Pisleag George
Pisleag George Acum 2 luni
FAKE
vasilew
vasilew Acum 2 luni
Care este legatura intre guvernanti si masoni?...
Carmen Băjan
Carmen Băjan Acum 2 luni
😁👍👍👍
Emy Emy
Emy Emy Acum 2 luni
Cel mai mult mi-a placut finalul, in care chiar ai fost ironic 🤣🤣🤣. Ma refer la ultimele 2-3 minute
Adela Săbăduș
Adela Săbăduș Acum 2 luni
La început chiar am crezut ca vorbești serios 😂
Ileana Easy Simion
Ileana Easy Simion Acum 2 luni
In capul ăstuia Horeca nu e moarta, Horeca se transforma
Lidia Muraru
Lidia Muraru Acum 2 luni
Biblioteca din spate este adevărată sau e tapet colorat?!? Bill gașca nu are treaba cu calculatorul. Sta sub fusta lui mă-sa și tipa ca un șobolan opărit. Nu reușești sa convingi.
Bartosz Kaczan
Bartosz Kaczan Acum 2 luni
There is one right way back home, only one Name to get saved- Jesus. He is the real (Word of) God, there is only one Spirit of the everlasting love- it is Christ, who loves unconditionally . Everybody can meet Him and understand, how He really is. He tells the truth directly to everyone, who is searching for Him from the bottom of the heart. Jesus Christ is so much different than they wrote and talk about Him in this world. He is so much better than the people think. There is no other God's Name, no other Spirit, nobody who can tell the truth about Him- I mean everyone who hasn' t met Him or doesn't hear His voice. When somebody talks about things, which were written, he becomes a witness of a scripture, not of Jesus Christ. This world is not His Kingdom, that's why it is full of lies, which the people called "truth". Call His holy Name, He always answers when all we want is Him and His truth.. If you belive in Jesus Christ, let somebody babtise you in His Name... Ask honest and let the Holy Spirit fill you and you can listen to the Word of GOD in your heart. . GOD will let you know that you are saved and born again. And then? Will you be searching for Him somewhere else or by someone else, when He will live inside of you? The bible is not the true Word of God, there are two different gospels of this book- about the "lord" of this world (flesh) and the second one about Jesus Christ, The Revealed God, who became a human to save us.. We can be (spirituallly) born again now as the children of the only true Father (The Holy Ghost). If you (still) want to read this book, please remember- always ask the Holy Spirit to lead you, even when you see things written about Jesus. Jesus Christ= (Word of) God= Kingdom of God= Truth= Grace= True Love= Holy Ghost= Birth of the Spirit= Eternal life. Satan= lord of this earth= material world and its system= money= religions built on books= conditional love= flesh/ human (666)= death
tulgara vasile
tulgara vasile Acum 2 luni
Fă- ti o programare la psihiatru credca dupa o scurta evaluare te va si interna
Zaharia Darex
Zaharia Darex Acum 2 luni
Da mai Andrei dar vezi tu? Romania ca si popor plateste taxe pentru aproape tot in tara asta! Unde se duc banii de pe taxe si impozite? Ca daca stai sa iei Romania ca tara la bani marunti ai sa observi ca noi nu stam bine la, infrastructura, scoli, spitale, salarii, transporturi, economie, turism, alimentatie si agricultura etc! Gandeste-te ca toate la randul lor, cele mentionate mai sus platesc taxe la stat prin impozitul pe profit ca si societati, apoi, vin angajatii care platesc taxe din salarii pentru sanatate si asa mai departe, apoi vin din urma angajatorii care si ei la randul lor platesc taxe pentru fiecare angajat in parte cat si pentru propriul salariu asta pe langa taxele pentru societatea in sine pe care o administreaza, unde sunt toti acesti bani care se colecteaza de la cetatenii statului Roman??? In restrictii?? Romanii de asta se compara cu alte tari, pentru ca si ei platesc taxe poate mai multe la numar decat alte tari si aia din alte tari reusesc sa faca lucruri ok pentru cetatenii lor dar cei din Romania de la conducere, ce fac pentru noi si cu banii pe care ii colecteaza prin taxe si impozite??? Vezi? Aici este defapt problema! Ce s-au intamplat cu milioanele de euro imprumutate te Orban de la FMI??? Stii cum e. totul se impute de la cap!
Shang tshung
Shang tshung Acum 2 luni
Bă da cea aveți tot cu fortniteul bă haterilor ?
Dudulac Petronela
Dudulac Petronela Acum 2 luni
SINCER NICI EU NU CRED ÎN VIRUS ȘI NICI NU A EXISTAT PANDEMIE ÎN ȚARA NOASTRĂ, AU LUAT MULȚI BANI PE SEAMA ASTA 😑
Lula Lucian
Lula Lucian Acum 2 luni
si presedintele cand ia venit o foaie cu restrictii trebuie sa faca fortat si obligat asa ca e de sus nu depinde dupa guverne aici tot tine de ceva mare foarte mare e afacere la mijloc dar condusa de marii planetei e evident ce sa mai o lungim atat
Lula Lucian
Lula Lucian Acum 2 luni
exista covid in jurnale 😂😂😂
fane Alexandru
fane Alexandru Acum 2 luni
E din cauza statului aceasta neîncredere în covid și a unor persoane.. N
fane Alexandru
fane Alexandru Acum 2 luni
Sau cu bardita și sabia....
fane Alexandru
fane Alexandru Acum 2 luni
Ironic ne ironic veți ajunge ajoritatea sclavi dacă nu ne trezim.
gica gica
gica gica Acum 2 luni
,total aiurea,,,te ai constrazis de cateva miliarde de ori,,,,,esti cam visator,,,,,,covitul exista??!! esti total neinformat,,,nu este nici un covid tinere,,,o alta forma de raceala,,,,se poate trai si cu ,,,covidul....mor pe zi de INFARCT MIOCARDIC ACUT 20 DE PERS, SPUNE CINEVA CEVA??!!
Official
Official Acum 2 luni
🤣
Sorin Constantin
Sorin Constantin Acum 2 luni
Bascalie si atat...
Stelian Merca
Stelian Merca Acum 2 luni
Esti hazliu😂😂😂 Dar spui adevarul!
Lucian Ghiordunescu
Lucian Ghiordunescu Acum 2 luni
lasa te
Persida Parvu Parvu
Persida Parvu Parvu Acum 2 luni
Aș spune eu multe da mai bine tac, ce ar fi să nu mai dai lecții să lasi pe fiecare să creadă ce vrea, dnle destept
luku1616 lucx
luku1616 lucx Acum 2 luni
ropost.info/flow/pJCnkmKFep7Wn6Y/video.html
baiatu cu metoda
baiatu cu metoda Acum 2 luni
ati jucat vreodata vreun joc de strategie si dezvoltare pe net? gen age of empires ? sentimentele si interesul celor care detin exact la fel de multa putere asupra populatiei globale, este exact acelasi interes si sentiment pe care il ai tu fata de populatiile virtuale din joc! cand darami o cladire in joc ca sa faci loc de o fabrica de arme de exemplu, iti pasa ca , daca ar avea constiinta, oamenii aia poate ar vrea pace si liniste si aveau o "viata" buna in conditiile precedente? nu, logic. tu crezi ca orice decizie care e luata de sus are in spate un om caruia ii pasa mai mult de populatie decat iti pasa tie de caracterele din joc? hai mai copilasi cumintei, chiar asa sa fie realitatea? suntem niste copilasi cumintei ai sistemului si sistemul e mami si tati care ne iubeste? :))) MULTILOR! :)))va vad cum fugiti in fundul gol in deriva de colo colo toata viata, mintindu-va pe voi insiva si incercand sa traiti vietile ca in reviste, ca in filme,.alergati in fundul gol de colo colo si va mintiti intre voi de 5 ori pe minut si pe voi insiva de cand deschideti ochii si pana va culcati! spuneti doamne ajuta si pt multi ideea de dumnezeu va face imediat piosi da nu ati citit o data biblia sa intelegeti ceva.vad cum nu puteti intelege ca perceptia asupra lumii este total limitata. nu aveti puterea sa ganditi nici macar 1 nicron in afara custii in care traieste mintea voastra! o data ce iesi din cusca , NU AI CERTITUDINEA A NIMIC SI NU CREZI NIMIC PT CA OBSERVI INFINITE VARIANTE SI POSIBILITATI.MULTI OAMENI SLABI DEVIN ATUNCI ADEPTI AI DIVERSELOR CONSPIRATII , OBSEDATI SA GASEASCA UN PUNCT DE ANCORARE.EU NU SUNT CONSPIRATIONIST..DAR AM GANDIRE CRITICA SI NU POT SA NU VAD CA POPULATIA ESTE EXACT O CULTURA DE GAINI IN INTERESUL UNOR MAINI.PROPRIA VOASTRA LIMITARE DENOTA CA TOTUL E O MINCIUNA. DAR, CA SA VEDETI CA NU SUNT CHIAR NEBUN.EU MA BUCUR DE BENEFICIILE LUMII MODERNE, SI INTELEG CA ESTE NEVOIE DE MANIPULARE SI DE FORMAREA UNOR CLASE DIFERITE DE PERCEPTIE A REALITATII INTR-O SOCIETATE PENTRU A PUTEA CLADI CEEA CE AM CLADIT NOI.AVEM NEVOIE DE SCLAVI MENTALI CARE SA NASCA ACEST CARUSEL... pot sa ma bucur de beneficii, traind smerit fara sa ma agit prea mult sa fiu in randul lumii, bucurandu-ma de arta, cultura, natura si alte lucruri frumoase cum ar fi gandirea critica, si libertatea gandirii, privind cum toti cei din jurul meu sunt storsi de ssisttem zilnic , intorsi cu cheita de la spate ca sa faca totul pentru bani si pt toate nonvalorile promovate...alergati ca bezmeticii de dimineata pana seara 365 de zile pe an, toata viata incercand sa atingeti niste idealuri care se upgradeaza mai repede decat le puteti voi atinge, in timp ce eu muncesc mult mai putin si mult mai fara stres decat as fi facut-o fara civilizatia de sclavi, si imi ocup o buna parte din zi, bandu-mi cafeluta, stand in fotoliu, citind carti de calitate, urmarind documentare, si privind circul asta din jurul meu. si partea cea mai tare la treaba asta e cat de usor pot manipula pe oricare dintre voi, si chiar mase largi de oameni, EU PERSONAL, DA! si gandindu-ma..."daca mie imi e asa usor doar pt ca am avut curajul sa gandesc si sa accept niste lucruri,eu, un nimeni, ce sunt, iti dai seama ce usor as putea urca in caruselul asta? si iti dai seama ce simplu e pentru cei de sus? :))" partea la fel de tare e cum pot sa va arat oricand, oricui pot sa ii explic exact ca el traieste in cusca, si el sa rada de mine! exact ca si cum as pune mana pe cusca unui papagal si i-as spune: uite! tu esti in cusca! si papagalul ar rade de mine! haha ce prost esti! pasarile alea de afara au o boala grava si au innebunit daia zboara ca bezmeticele prin aer! :)) atat de amuzanta e interactiunea cu voi. si, ca sa raspund la intrebarea: daca as putea ajunge sus, manipuland oameni, daca e asa cum spun, de ce nu o fac? ca, oricine ar faceo, logic! aici intervine ceva ce voi nu cunoasteti: EVOLUTIA SPIRITUALA SI IMPORTANTA STIMEI DE SINE! e acelasi motiv pt care , da, cand ma uit la un film porno, apreciez o bunaciune, dar asta nu inseamna ca in viata de zi cu zi, cand flirteaza o bunaciune cu mine simt nevoia sa am o interactiune cu ea..si asta e de neconceput pt unii.cine ar putea refuza o bunaciune? dar daca in sistemul tau de valori in orice interactiune cu un om calitatea de a fi atragator din pct de vedere sexual, este printre ultimele ... acum hai! sariti cu hate-ul si cu caterinca! imi place sa vad primate cum fac misto de ce nu inteleg. exact cum radeau oamenii de cel care a intuit existenta ATOM-ului,la vremea respectiva! :)))
baiatu cu metoda
baiatu cu metoda Acum 2 luni
ha-ha! cum sa crezi ca oameni cu infinita putere asupra populatiei globale, pt care, valoarea noastra este strict de RESURSA UMANA, ar putea vreodata sa nu lucreze STRICT IN INTERESUL CETATEANULUI? ai dreptate, corect! nici nu ar avea cum! i-ar bate doamne-doamne! cam asta e parerea celor multi. bai...MULTILOR! multi asa cum sunteti, miliarde si triliarde daca ati fi! nu valorati mai mult decat o cultura de grau, pentru unii jmecheri ai planetei. si daca pandemia asta e pe bune, vor sa va salveze exact cum si voi vreti sa va salvati culturile de neghina sau gainile de vreo boala! exact asta e sentimentul pe care il au stapanii nostri pentru noi!
claudiu dragomir
claudiu dragomir Acum 2 luni
Ma gindeam ca glumesti dar ai dreptate cu tot ce ai zis osa dau share
Ana Maria
Ana Maria Acum 2 luni
Nu te-a platit nimeni dar parcă așa pare ... Toate măsurile luate au fost luate târziu și prost gestionate. Masca și spălatul mâinilor de 100 de ori nu te protejează! Nici măcar distanțarea! Vorbesc din experiență!
MrDarmendra
MrDarmendra Acum 2 luni
Ma da voi romanii numa de foamw vorbiti? Oricum daca crezi in covit esti prost.
cristea adrian
cristea adrian Acum 2 luni
Da?Pai tu ce dovada ai vazut de crezi ca e virus?Grafice?Cauta statistica rata de mortalitate pe 2020 si compara cu anii dinainte,ai sa vezi ca nu e nici un virus.Esti sigur ca nu ai luat bani?
ESTERA COCIORVAN
ESTERA COCIORVAN Acum 2 luni
La 2:00 am vazut cumva enti?😳
George Georgescu
George Georgescu Acum 2 luni
Nu zic ca nu ai dreptate ! Dacă ai vorbii mai rar ar fi ok !👍👍👍
Lucretia Preda
Lucretia Preda Acum 2 luni
Foarte adevarat.
Marinica Dogaru
Marinica Dogaru Acum 2 luni
Ești corupt
Luciu Tudorita
Luciu Tudorita Acum 2 luni
Să fim roboței
visiki24
visiki24 Acum 2 luni
Pacat ca nu spui realitatea si faci doar pamflet si caterinca....probabil frica este cauza
Zaza Grigore
Zaza Grigore Acum 2 luni
Daca clipul este ironic,domnu Ciobanu,atunci mai faceți si alte ,,ironii,, adevărate, ironiile dv.sunt foarte simpatice,actuale si la obiect.
Ion Duda
Ion Duda Acum 2 luni
Mda, radem, ne distram dar nu parasim incinta.
Corina Teodor
Corina Teodor Acum 2 luni
Nu ai inleles skillul meu, eu ador baiatul asta.
Corina Teodor
Corina Teodor Acum 2 luni
Stiu f sigur ca umorul este apanajul oamenilor destepti, faptul ca noi savuram" umorul" tau inseamna ca Ei au totusi umor de ne lasa in continuare si am mai inteles de ce Cristoiu a fost intrupt, ala vorbea serios, nu avea ,nu are umor.
Rado
Rado Acum 2 luni
Dute si te culca că o să-ți fie mai bine...
Roxana Lita
Roxana Lita Acum 2 luni
Durerea mare este ca foarte multi oameni sunt orbi si sunt manati de spiritul de turma.
Roxana Lita
Roxana Lita Acum 2 luni
Chestia e ca noi romanii de rand facem ce facem si scapam printre degete, macar unii dintre noi...
Roxana Lita
Roxana Lita Acum 2 luni
Andrei, esti extraordinar !
paula rad
paula rad Acum 2 luni
Ești paradoxal, ba critici restricțiile, ba ne tii teorie despre existenta Covid... Hotărăște-te!
Ambroggio Angelo
Ambroggio Angelo Acum 2 luni
Amuzant pe naiba.
gabriel ciuca
gabriel ciuca Acum 2 luni
Nu ești decît un papagal .
Mihai Badarau
Mihai Badarau Acum 2 luni
Nene, virusul exista dar restrictiile sunt prea in interes
Mirey C
Mirey C Acum 2 luni
I auzi , nu putea fi o minciuna mondiala! Cand s au dat presei ajutoare substantiale in pandemie, spune si ca negrul e alb! Cei care au dat restrictii au afaceri care au suferit?! Nu i bai! Au deschis altele - cu măști, dezinfectanti etc. Oricum, au in conturi sute de mii de euro, sunt asigurați, salariul de zeci de mii de lei le vine lunar ... cum sa spui ca si ei au fost afectati?! In rest, nu mai stau sa combat ironiile fine cu care ataci "conspiratiile ". Cand ele se implinesc , NU mai sunt conspiratii!
Mirey C
Mirey C Acum 2 luni
Degeaba esti ironic! Mizerabila ironie !
Luminita Serban
Luminita Serban Acum 3 luni
Pandemia nu este numai in Romania, ci in toata lumea. Regulile trebuie respectate. Bagati panica in oameni, dar am uitat ca in Romania nu se respecta nimic, doar gandul la distractie sialcool. Alcolul nu deschide mintea, ci o incetoseaza.Acum imi place ca spuneti adevarul despre pandemie. La inceput chiar am crezut ironia, e bine ca sfatuiti oamenii sa respecte regulile. Numai bine, si scuze ca am luat in serios, ceea ce ai spus la inceput
cosmin cop
cosmin cop Acum 3 luni
Industria Horeca și plajele sunt ale sau controlate de politicieni sau acoliții lor. Deci ceea ce spui nu are suport in realitate. Nu își bagă ei afacerile in pământ pentru că așa vrea Europa.. spui Prostii.,
Erwin Kort
Erwin Kort Acum 3 luni
Sunt foarte multe conturi false si care pretind ca locuiesc in diaspora, tocmai pentru a atrage in capcana pe cei care lucreaza cu adevarat peste hotare si care sunt de buna credinta, aceste conturi false au la profilele lor fotografii in care nu se pot zarii fetele acestor calai, iar la rubrica fiecarui cont fals "vezi informatii despre persoana X" apar personaje cu nume rusesc, numele agentiilor ce pretind a fi televiziuni.Toate acestea promoveaza aceeasi categorie de borfasi, cei mai corupti infractori si care fac parte din anumite partide politice, de asemenea se mai poate evidentia faptul ca la paginile acestora, apare si ORTODOXIA ROMANA , conturi false cu icoane care chipurile sunt credincioase, imagini ce reprezinta ziua nationala a Romanie(1 Dec. 1918), adresele site-urilor cu bancuri si glume care odata accesate, te redirectioneaza catre o pagina publica propagandista a regimului bolsevic sau a partidelor politice ce sunt corupte si care sustin aceasta propaganda bolsevica(PSD-AUR, PRO NIMIC ROMANIA, PPU, PMP, ALDE, etc). Sloganuri PSD-istoide care sunt pe toate site-urile de socializare si nu numai La Multi Ani Romania "Totul va fi bine(doar pentru ei)" Fi bun cu mine Romania este cea mai frumoasa tara Noi suntem un popor dac(dar ne-am furat propria industrie si continuam sa ne furam padurile) "Oculta mondiala ne-a distrus tara, aceste sloganuri sunt lansate pentru a atrage de partea lor idioti utili, care sa deserveasca in slujba acestor borfasi care subjuga Romania de peste 30 ani.
CARMEN PETRESCU
CARMEN PETRESCU Acum 3 luni
AI INCEPUT SĂ FII ENERVANT.EI DA MAI VREI SĂ FII APRECIAT. CÎT AI PRIMIT CA SĂ UMBLI CU CONVINGERI.? HAI SĂ NE BAGAM IN DULAP PÎNĂ TRECE PANDEMIA.
CARMEN PETRESCU
CARMEN PETRESCU Acum 3 luni
AUZI DAR TU TE CONTRAZICI SINGUR.
CARMEN PETRESCU
CARMEN PETRESCU Acum 3 luni
NE TRANSFORMĂ IN AMIMALE SAU MAI BINE ZIS IN ROBOȚI.MULTUMIM.
CARMEN PETRESCU
CARMEN PETRESCU Acum 3 luni
ÎȘI BAT JOC DE COPII .
CARMEN PETRESCU
CARMEN PETRESCU Acum 3 luni
ASA ESTE.
Iubire Romaneasca
Iubire Romaneasca Acum 3 luni
:)))) anti prostie tre masuri anti ignoranta ... Heiii majoritate adormita daca nu facem prezenta civilizat fara scandal si razboaie idioate ... Astia prosti filantropi rai or sa distruga tot... Si foarte comic de mai toate autoritatile armata politie toti astia care bat si tin lumea sub control si astia fac parte din aia cares pe lista cu morti ilogic sa apere criminali ... Fuck 1% Freedom 99 :)) ❤️💛💙😘🥰💕💞💓💗
alexandru radoi
alexandru radoi Acum 3 luni
dispari! ca mistoul nu face bine la covid - si o sa il eradice vaccinul din HORECA
Fane Damiel
Fane Damiel Acum 3 luni
Fratemiu ce ai relatat ai spus adevărul real dar am citit câteva comentarii care nu știu si nu înțeleg comentariile pentru ca sunt aberații... Comentariul ce le-ai făcut eu vad ceva real ce ai comentat tu realitatea care e .
6 MOTIVE PENTRU CARE EȘTI DEPRIMAT
17:49
Andrei Ciobanu
Vizionare 99 K
MITICĂ ȘI AURICA DIVORȚEAZĂ #3Chestii
11:13
Nikolas - Tu cuminte [Videoclip Oficial] 2021
3:23
Big Man Romania
Vizionare 719 K
Nikolas Sax - Hai gata cu cearta (Official Video)
2:53
Florin Peste Records
Vizionare 1,1 mil
3 - LUCA - Noul Testament - Biblia Audio Romana
3:22:38
BibliaAudioRomana
Vizionare 670 K
CUM SĂ NE ÎMBOGĂȚIM
19:01
Andrei Ciobanu
Vizionare 62 K
Adevarul despre Pandemie
27:51
Ozana Giusca
Vizionare 1,2 K
Covid 19: Noi tratamente fara spitalizare cu Dr. Serban Cocioba, NY
11:44
RTVNY - Romanian Television of New York
Vizionare 461 K
ADEVĂRUL NU MIROASE A BINE (STORY TIME)
17:09
Andrei Ciobanu
Vizionare 70 K
MITICĂ ȘI AURICA DIVORȚEAZĂ #3Chestii
11:13
Nikolas - Tu cuminte [Videoclip Oficial] 2021
3:23
Big Man Romania
Vizionare 719 K
Nikolas Sax - Hai gata cu cearta (Official Video)
2:53
Florin Peste Records
Vizionare 1,1 mil
6 MODURI DE A FURA BANI
15:40
Andrei Ciobanu
Vizionare 17 K
The War in Words: Bertie and Mary - SNL
5:45
Saturday Night Live
Vizionare 1,1 mil
I MOVED | Meme Time
24:52
jacksepticeye
Vizionare 2,5 mil
DEREGLAŢII - MOLDOVEANCA NEBUNA S3 Ep1
9:01
Cătălin Ionuţ
Vizionare 131 K